Kontakt
+45 86 54 00 58
info@yourcare.dk
Effektiv smertelindring - Biofreeze ® Danmark
343
page-template-default,page,page-id-343,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Effektiv smertelindring

BIOFREEZE ® – kryoterapi lindrer smerter

BIOFREEZE ® er et unikt, smertestillende middel, hvis sammensætning giver mange fordele ved behandlinger, smertebekæmpelse og genoptræning samt skaber generelt velvære. BIOFREEZE ® er sammensat af Dr. Danné King, en internationalt kendt kemiker, der har specialiseret sig i botanik.

 

BIOFREEZE ® indeholder ILEX, et planteekstrakt af den sydamerikanske kristtjørn. Over hele verden indgår ILEX i produkter, der øger legemets velvære. BIOFREEZE ® indeholder ikke voks, olie, petroleum eller hormoner. Resultatet er en smertestiller BIOFREEZE ®, der virker hurtigt, og som har en langvarig og dybdevirkende effekt.

 

BIOFREEZE ® bruger den kolde metode og kan give effektiv lindring ved:

  • muskelsmerter og forstrækninger/forstuvninger
  • smerter i ryg-, skulder og nakkemuskler
  • smerter i ankler, knæ-, hofte- og albueled
  • overbelastede muskler

 

Brug BIOFREEZE ® til at lindre smerter forud for:

  • behandlinger med ultralyd
  • massage
  • stimulationsbehandlinger af bindevæv
  • genoptræning
  • før og efter fitness

 

BIOFREEZE ® kan købes som gel i 118 ml. tuber, 89 ml. roll-on og i 118 ml. spray

Investering i videnskaben

Vores producent har dedikeret sig til at forstå og udforske videnskaben bag smertelindring igennem koldterapi, med henblik på at give den bedste forståelse for, hvordan fysiske smerter kan håndteres.

Se videoen herunder eller besøg vores producents forskningsportal her og få et indblik i deres database med undersøgelser, afprøvninger og resultater omkring brugen af BIOFREEZE ®.

Hjernens opfattelse af smerte

Smerteopfattelsen reguleres af forskellige slags nerveceller, også kaldet neuroner. Nerverne fører information fra særlige receptorer i huden til rygmarven, hvorfra signalerne sendes til hjernen. Hjernen opfatter signalerne som smertesansninger og reagerer i overensstemmelse hermed.
Lad os for eksempel se på smerteformidlings-processen ved milde smerter i fødderne.
1. En nervefiber registrerer en smertesansning. Forskellige nervefibre registrerer forskellige sansninger fra receptorer i huden.
2. Nervefiberen fører signalet til rygmarven, hvor et andet neuron bliver stimuleret til at fortsætte formidlingen.
3. Signalet føres langs rygmarven til hjernen, som modtager og bearbejder signalet.
4. Hjernen fortolker signalet som smerte, og du føler smerte i din fod.

 

 

Lær at forstå smerter i muskler og led

Smerter i muskler og led kan udmønte sig forskelligt. En stærk, skarp smerte er tit et signal til, at du omgående skal holde op med det, du er i gang med, for eksempel i forbindelse med en muskelforstrækning eller hvis du er vredet om på foden. Kortvarig ømhed kan være et tegn på overanstrengelse, som hvis du har ondt i ryggen eller er øm i musklerne efter hård fysisk træning. Sidst, men ikke mindst kan smerter være af mere vedvarende karakter som for eksempel den kroniske smerte i forbindelse med gigt.

Ved milde smerter i muskler og led kan en kombination af lokalt smertestillende midler og professionel sundhedspleje give langvarig lindring.