Kontakt
+45 86 54 00 58
info@yourcare.dk
Spørgsmål og svar - Biofreeze ® Danmark
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Spørgsmål og svar

Her kan du finde svarene på nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Hvor kan jeg købe BIOFREEZE ®?

Du kan købe BIOFREEZE ® hos vores godkendte forhandlere og professionelle behandlere. Kig på forsiden for at se vores forhandlerliste for webshops, butikker og behandlere.

Behøver jeg en recept for at købe BIOFREEZE ®?

Nej, du skal ikke have en recept, og du behøver heller ikke være patient hos en professionel behandler i dit område for at kunne købe BIOFREEZE ® hos dem.

Kan jeg få lov til at prøve BIOFREEZE ®?

Vi har udstyret vores forhandlere med BIOFREEZE ® testere, så du kan prøve dets virkning af til dit behov. Du har mulighed for, at tage kontakt til en af de mange forhandlere, så vil de være dig behjælpelig.

Hvilke størrelser kan jeg - som forbruger - købe BIOFREEZE ® i?

BIOFREEZE ® kan fås i en 118 ml. tube, 118 ml. spray, 89 ml. roll-on eller en 5 gr. prøvepakke.
Roll-on og spray er god til håndfri påførsel på svært tilgængelige områder for patienten derhjemme. Roll-on’en er specielt velegnet til situationer med muskelkramper i den nedre ryg/lænd eller akut opståede kramper i den øvre del af ryggen eller nakken.
Tuben med gel er velegnet til at massere ind i lettilgængelige områder og er meget velegnet til knæ, albuer og ankler.

Kan jeg som forbruger købe den store pumpeflaske med BIOFREEZE ® på 473 ml.?

Den store 473 ml. pumpeflaske kan bestilles hjem hos vores forhandlere.

Kan BIOFREEZE ® købes i forretninger?

Ja, nærmeste forhandler findes her på forsiden. Ellers er du velkommen til at kontakte importøren, YOURCARE – SKOVSGAARD AGENTUR APS, Mariann og Diithe Skovsgaard på tlf. 86 54 00 58.

Kan BIOFREEZE ® fryse?

BIOFREEZE ® gel i tube vil ikke fryse, men roll-on’en kan muligvis fryse på grund af de tilsatte, fortyndende ingredienser. Der kan være risiko for, at roll-on’en, på grund af ustabile vejrforhold, kan fryse, mens det er undervejs. Når produktet efterfølgende bliver placeret i stuetemperatur, vil problemet som regel forsvinde af sig selv. Ryst produktet omhyggeligt for at sikre, at ingredienserne er “samlede” før brug.

Findes der nogen form for dokumentation for langtidsvirkningen af BIOFREEZE ®?

BIOFREEZE ® er et produkt, der er anerkendt som en smertelindrende gel. BIOFREEZE ® er CE-mærket som medical device for smertestillende produkter. Alle ingredienser, produktanvisning samt advarsler er angivet på mærkatet.
BIOFREEZE ® er en symptomatisk smertelindrer, ikke en helbredelse af de bagved liggende årsager. Det giver midlertidig smertelindring. Hvis der er spørgsmål angående produktet eller brugen af det, kontakt da venligst den professionelle behandler eller importøren, YOURCARE – SKOVSGAARD AGENTUR APS, Mariann og Diithe Skovsgaard, tlf. 86 54 00 58.

Hvor lang tid kan BIOFREEZE ® holde, hvornår er udløbsdatoen, opløses Biofreeze ®?

Holdbarheden for produktet på hylderne er 2 år, selv om det sandsynligvis vil kunne holde længere. Vi undersøger løbende disse spørgsmål, men vi har hørt om patienter, der har brugt det i mere end 2 år. Det kan miste dets kraft efter udløbsdatoen, men produktet vil ikke gå i opløsning.

Hvad er kryoterapi?

Kryoterapi virker ved, at det skaber en kølende påvirkning, som transmitteres via nervebanerne til hjernen. Det virker hurtigere end de fleste andre smertelindrere eller opvarmende produkter. Modsat hvis man lægger is på et område, så vil BIOFREEZE ® tillade blodgennemstrømningen at fortsætte, således at området kan bedres naturligt.

Hvad er Ilex?

Ilex er et naturligt planteekstrakt fra en sydamerikansk kristtornbusk. Det anvendes i ikke fedtende hudplejemidler, som arbejder fint sammen med de øvrige ingredienser.

Indeholder BIOFREEZE ® gluten eller andre korn-baserede produkter?

Nej.

Vil BIOFREEZE ® have en modsat effekt, hvis jeg tager medicin?

Nej. BIOFREEZE ® er kun et smertestillende produkt, som ikke går i blodbanerne. Men vi anbefaler, at du spørger din læge, om det er i orden, at du bruger produktet sammen med din øvrige behandling.

Må jeg bruge BIOFREEZE ®, hvis jeg er gravid eller ammer?

Nej. BIOFREEZE ® er endnu ikke testet på gravide eller ammende kvinder. Derfor kan vi IKKE anbefale, at du bruger produktet, mens du er gravid eller ammer. Rådfør dig i stedet med din behandler.

Er farven på BIOFREEZE ® skadelig?

De tilsatte farvestoffer i BIOFREEZE ® er godkendt af Det amerikanske Landbrugsministerium til almindelig brug i kosmetik og receptfri medicin, men også til flere af de fødevarer, som bruges dagligt. Mængden af farve i en hel tube Biofreeze er mindre end mængden af farve på en M&M (et registreret varemærke fra Mars, Inc.).

Kan jeg bruge en varmepude, når jeg også bruger BIOFREEZE ®?

Nej. Du bør ikke bruge varmepude, mens du anvender BIOFREEZE ®. BIOFREEZE ® virker ved at være kølende, ikke opvarmende. Ved at anvende varmepude samtidig med BIOFREEZE ® kan du risikere at skade dig selv. Du kan risikere, at du ikke kan mærke, hvor varm varmepuden er på problemområdet, hvis du først har påført BIOFREEZE ®, og således kan du risikere at få vabler og blegner.

Kan jeg forbinde området, hvor jeg har anvendt BIOFREEZE ®?

Ja, du kan anvende en åndbar bomuldsforbinding, når du har brugt BIOFREEZE ®. Hvis du bruger produktet på dine hænder, kan du tage et par åndbare bomuldshandsker på.

BIOFREEZE ® i øjnene - hvad gør jeg så?

Skyld øjnene med varmt vand. En måde at gøre det på er f.eks. at tage et varmt bad, hvor du lader vandet løbe ned i dit ansigt og i dine øjne. Eller du kan skylle dine øjne med en øjenskylleskål eller ved at lade varmt vand løbe direkte ind i dine øjne. Skyl i ca. 15 minutter. Hvis problemet varer ved, kontakt da din læge og medbring BIOFREEZE ®, så lægen kan se “årsagen”.

Kan jeg bruge BIOFREEZE ® til at behandle solskoldning, i solarium eller i sauna?

Nej, BIOFREEZE ® kan ikke anvendes i nævnte sammenhænge.

Kan jeg bruge BIOFREEZE ® til insektbid eller giftig efeu?

Nej, BIOFREEZE ® kan ikke anvendes i nævnte sammenhænge.

Vil BIOFREEZE ® hjælpe på hovedpine?

BIOFREEZE ® er ikke specielt beregnet hertil, men mange mennesker påfører en lille smule øverst i nakken og/eller i tindingerne. Hvis du anvender BIOFREEZE ® mod hovedpine på nævnte måde, vær da opmærksom på IKKE at få det i øjnene eller på slimhinderne.

Mit barn eller mit kæledyr spiste BIOFREEZE ®, hvad gør jeg så?

Hvis barnet har taget gelen i munden uden at synke det, skyl da munden med lunkent vand og rens munden omhyggeligt.
Hvis dit barn har slugt BIOFREEZE ®, fyld da barnets mund med lunkent vand og prøv at få barnet til at kaste op. Et glas sødmælk kan evt. være med til at mindske irritation af mavesækken. Hvis barnet har slugt en stor mængde, kontakt da hurtigst muligt den nærmeste skadestue eller lægevagt.

NB. Et barn skal sluge 100 stk. 5 gr. pakker (ca. 18 oz i alt) for at få en skadelig mængde.

Hvis dit kæledyr har spist BIOFREEZE ®, kontakt da straks dyrelægen. Dyr drikker ikke vand på kommando, og det vil derfor være svært at få dyret til at kaste op. Da dyr har en særdeles veludviklet lugtesans, vil deres instinkt oftest advare dem imod at indtage produktet, da det indeholder mentol, kamfer og alkohol. Disse dufte virker overvældende for dyrs sanser, som derfor ikke vil anse det for at være føde eller andet appetitvækkende. BIOFREEZE ® skulle ikke kunne skade dem, men det er altid bedst at kontakte din dyrlæge under alle omstændigheder, hvis BIOFREEZE ® er blevet indtaget af dit kæledyr.

Må jeg bruge BIOFREEZE ® på åbne sår eller på sting?

Nej, BIOFREEZE ® må ikke anvendes i disse sammenhænge.

Efter jeg har påført BIOFREEZE ®, har jeg fået irriteret udslæt på min hud, hvad gør jeg?

Tag et varmt bad med en kop tvekulsurt natron. Slap af i ca. 20 minutter. Hvis udslættet stadig er der, kontakt da din læge.

Hvordan er BIOFREEZE ® mærket?

BIOFREEZE ® og dets ingredienser er CE-mærket som et Medical Device. Kig venligst efter det offentlige registreringsnummer på hvert produkt. Dette nummer viser produkt/mærke og den aktuelle størrelse.

Er der Aspirin eller Capcaisin i BIOFREEZE ®?

Nej.

Kan jeg bruge BIOFREEZE ®, hvis jeg har diabetes?

Ja, BIOFREEZE ® er en smertelindrer, som ikke går i dine blodbaner. Diabetes er en sygdom, hvor kroppen ikke kan producere insulin normalt. Hvis du har fået diagnosen sukkersyge, bør du være særdeles påpasselig med at anvende håndkøbsmedikamenter, da der i håndkøbsmedikamenter er visse ingredienser, der går i blodbanerne og som derfor kan forårsage en alvorlig reaktion hos diabetikeren. BIOFREEZE ® indeholder ikke nogen af disse ingredienser og kan derfor bruges af diabetikere. Dog vil det være en god ide at konferere med din læge, før du tager dette produkt i brug.

Er BIOFREEZE ® et vegetar-venligt produkt?

Ja, BIOFREEZE ® er et vegetar-venligt produkt, da der ikke er anvendt ingredienser, der stammer fra dyr. BIOFREEZE ® er heller ikke testet på dyr!

Hvis du har et spørgsmål, og du ikke kan finde svaret her, er du velkommen til at kontakte os – importøren af BIOFREEZE ® i Danmark.