Kontakt
+45 86 54 00 58
info@yourcare.dk
Udtalelser - Biofreeze ® Danmark
331
page-template-default,page,page-id-331,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Udtalelser

Dette siger forbrugere om Biofreeze ®

Private forbrugere

Palle

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Biofreeze var i 2009, ved et besøg hos min kiropraktor. Jeg var hos min kiropraktor tre gange til behandling, hvor jeg fik smurt Biofreeze på det behandlede område. En fantastisk kølende, varmende og smertelindrende effekt.Jeg besluttede mig for at købe en tube med. Denne tube har jeg været utrolig glad for mange gange.

Har brugt Biofreeze til min skulder efter et cykelstyrt. Endnu engang kunne gelen tage smerterne. Har brugt det til mit knæ efter en påkørsel. Specielt om vinteren når det er koldt, få jeg ondt i knæet, så må jeg smører knæet med gelen, og det kan tage mine smerter.

Har lige været faldet om og brækket et ribben og fået et ordentligt slag på venstre side af brystkassen. Har aldrig haft så mange smerter før. Kan ikke sidde, ligge, eller gå uden at have smerter. Har fået smertestillende piller, men det er ikke altid nok. Så jeg bruger min Biofreeze til at smører mig fra nakke og venstre side af brystkassen hvor jeg har mange smerter. En dejlig kølende fornemmelse mærkes hurtigt.

Biofreeze kompenserer for at reducerer mine smertestillende piller. Så mit pilleforbrug er reduceret. Biofreeze er samtidig billigere, effektivt og bedre for helbredet. Så min hverdag er blevet nemmere med Biofreeze.

Palle Christensen
Hjørring

Winnie

Siden jeg har brugt Biofreeze efter en lang flyvning, er jeg et helt andet menneske. Jeg føler at Biofreeze har en stort effekt på mig.Efter en arbejdsdag på 12 timer er det fantastisk at bruge Biofreeze på de muskler som er mest ømme.Effekten er der direkte, så jeg må sige, at jeg er meget glad for produktet. Biofreeze er noget, som jeg har med mig i min crewbag. Jeg kan ikke undvære det.

Stewardesse
Winnie G. Kristensen

Elisabeth

Kære Biofreeze Danmark,Min ankel er stadig hævet, men smerterne forsvinder, når jeg smører Biofreeze gel på. Jeg har i øvrigt bemærket, at virkningen øges for hver gang, jeg bruger Biofreeze.

Elisabeth
67-årig gigtpatien
Frederiksberg

Ove

Jeg er 51 år, og mit arbejde består i, at køre liftbus i Odense hver dag.Jeg fik et knæk i ryggen i lørdags (d. 31. Januar 2009) ved en simpel bevægelse, da jeg stod bøjet ind i bagagerummet i min privatbil. Jeg kunne derefter næsten ikke bevæge mig.

En god ven havde en Biofreeze® rool on, som han opfordrede mig til at prøve. Jeg har prøvet mange underlige ting som skulle hjælpe på rygsmerter gennem tiden. Og det har hidtil været uden videre virkning, så det var med naturlig skepsis at jeg prøvede dette produkt. Men min skepsis blev gjort voldsomt til skamme.

Én behandling med denne rool on, og jeg kunne rette mig op i løbet af kort tid. Jeg har brugt det 3-4 gange siden, og er nu (onsdag) helt fri for smerter i min ryg. Og jeg har ikke haft behov for at sygemelde mig på mit arbejde, eller få yderligere behandling.

Ove Stokholm
Nyborg

Else

Biofreeze i forbindekse med muskelgigt.Jeg lider af svær muskelgigt, men får ikke gigtmedicin, da Biofreeze ® lindrer smerterne kombineret med få Panodil dagligt, samt fysioterapikontrolleret motion. Alt efter hvor smerterne viser sig, har ‘den kolde metode’ stor effekt og glædeligt, at medicinforbruget derfor kan holdes nede.

Tidl. sygeplejerske
Else Hauge Nielsen
Østjylland

Gunner

Undertegnede har anvendt Biofreeze ® i 4 måneder mod smerter i højre overarm og skulder i forbindelse med en frossen skulder. Jeg anvender Biofreeze ® 2 – 3 gange dagligt og det forhindre smerter i op til to timer. Jeg får også en smertestillende pille én time før sengetid.Da jeg har diabetes 1, kan jeg ikke benytte andre midler.

Min fysioterapeut har godkendt Biofreeze ® som et godt middel mod smerter og det virker for mig. Jeg er 72 år og kan anbefale Biofreeze ®.

Gunner Engelund
Nordjylland

Simon

Mit navn er Simon og jeg er 20 år. Jeg afsonede min værnepligt på Skive kasserne i foråret 2011, hvilket jeg fuldførte til fulde fem. Det var til tider nogle lange og anstrengende marchture vi skulle ud på, hvilket resulterede i, at jeg fik en frygtelig omgang skinnebens-betændelse. Jeg var bestemt ikke den eneste, som døjede med dette problem. Jeg fik anbefalet Biofreeze ®, hvilket skulle virke smertestillende ved hjælp af koldterapi. Jeg benyttede gelen, tidlig morgen inden stueeftersyn, og efter tjeneste. Biofreeze ® gelen havde en tydelig effekt på smerterne, og efter nogle få dage var skinnebensbetændelsen væk. Jeg anbefalede dette til mine soldaterkammerater, hvor de oplevede samme effekt. Biofreeze ® har uden tvivl hjulpet mig med at gennemføre min værnepligt, i en smertefri tilstand.

Simon Skovsgård
Værnepligtig på Skive Kasserne

Marianne

Tak for de tilsendte prøver. Jeg kan berette, at jeg har god virkning af Biofreeze ®. Den hjælper til med at dæmpe de smerter jeg har pga. min Fibromyalgi.Specielt når jeg har brugt min krop for meget og der skal ikke så meget til før at musklerne siger av. Det er en dejlig fornemmelse at mærke kulden og så den lethed der efterfølger. Jeg kan f.eks. bruge min skulder uden af have ondt ved hver en drejning af den. Jeg har også forsøgt mig med at komme Biofreeze ® på min lænd og der var også en lindring at hente. Jeg tror Biofreeze ® er det der virker bedst for mig.

Marianne Sander
Viby Sjælland

Ole

Jeg var udsat for et trafikuheld i nov. 2005. Lå på sygehus et par dage til observation for forskellige ting. Fik bl.a. hjernerystelse og piskesmæld. Efterfølgende har jeg fået mange behandlinger hos en fysioterapeut. Går stadig til træning i fysioterapien. Ingen af delene har hjulpet mig væsentligt. En dag var jeg hos Byens Bandagist i Herning hvor jeg fik en prøve af den kølende Biofreeze ® creme. Omgående mærkede jeg virkning, det lindrede meget i mine skuldre og nakke. Jeg fik hurtigt købt en tube,- og en mere. Selvfølgelig fjerner det ikke fuldstændigt smerterne af mit piskesmæld. Men det lindrer mig helt fantastisk i min hverdag. Det mindsker smerterne, og det giver mig en væsentlig bedre bevægelighed.

Ole Brogaard Hansen
Herning

Kirsten

Jeg er en kvinde på 70 år, der i næsten 20 år har lidt af sygdommen Parkinson. Mine symptomer i den forbindelse er hovedsagelige – muskelstivhed og ømme muskler.

Fra “mund-til-mund-metoden” hørte jeg om positive erfaringer med Biofreeze®, og jeg har ikke fortrudt at jeg prøvede dette som en udvej til en bedre nattesøvn – uden smerter.

Jeg bliver smurt ind i Biofreeze® gél på begge mine ben, og på lænden inden sengetid. Først køler det huden kortvarigt og efter ca. 30 minutter indtræder smertelindring der gør, at jeg kan falde i søvn og sove uden smerter.
Selv om jeg bruger Biofreeze® gél dagligt strækker en tube på 110 gram til flere ugers forbrug.

Biofreeze® kan varmt anbefales til mennesker med stive, smertende muskler og led.

Kirsten Haslund
Ældrecenter Dalvangen
Glostrup

Lisbeth og Pia

Den kolde metode gør godt mod smerterne. Vi er nogle i Kolding der er blevet meget begejstrede for Biofreeze, ja faktisk så begejstrede at vidundermidlet er brugt som adventsgaver. Og denne begejstring vil vi jo gerne dele med resten af medlemmerne i Rygforeningen. Vidundermidlet hedder som nævnt Biofreeze. Det er en smertestillende gel, der virker ved koldterapi på muskler og led. Dvs den køler vævet ned så hævelsen og dermed trykket på nerverne mindskes. Den er baseret på 100 % naturlig mentol og smøres på huden. Vi har hver især haft virkelig god effekt af Biofreeze ved myoser, spændinger i nakken og ondt i skuldrene. Ligesom den har vist sig effektiv, når ryggen virkelig gør sig bemærket. Det tager ikke alle smerterne i ryggen, men det lindrer hurtigt. Den er rigtig god at have med i tasken så man kan behandle når smerterne opstår.

Uddrag af artikel udgivet i Rygforeninge’s medlemsblad Nr. 1 – 16. Årg., Marts 2011
Skrevet af Lisbeth Rasmussen og Pia Jakobsen
www.rygforeningen.dk

Mea

Jeg mødte Biofreeze ® første gang på en Helsammessen i 2011, og blev meget positivt overrasket over, hvor effektivt produktet er!
Jeg havde fra morgenstunden meget ømme skuldre og nakke, da jeg lige var begyndt i fitnesscenter, og havde givet den ret meget gas et par dage før. Jeg fik produktet masseret ind i skuldre og nakke, og gik glad, forfrisket og afkølet fra standen med min taske over skuldreren. I løbet af dagen blev min taske tungere og tungere efterhånden som den fyldtes med materiale fra de forskellige stande, men det var ikke før sidst på dagen, da jeg igen kom forbi Biofreeze ® standen, at jeg opdagede, at jeg slet ikke havde haft smerter hele dagen! Jeg havde ikke engang lagt mærke til min tunge taske! Jeg giver derfor min varmeste anbefaling til Biofreeze ®, og jeg kan kun sige, at produktet nu har sin faste plads i tasken :).

Mea Amalieh Larsen
Silkeborg

Helle

Under mit arbejde som socialrådgiver var der mange og lange telefon samtaler. Det her er tilbage til midten af 90’erne og der var ingen headset, så telefonrøret blev klemt fast mellem venstre skulder og øret, så at højre arm var ledig til at skrive med. I forvejen har jeg i mange år haft små problemer med nakken efter et par styrt med hest.Efter flere års telefonsamtaler på den måde begyndte jeg at få problemer med store muskelknuder og stivhed i nakken. Jeg gik til kiropraktor og det hjalp et par gange, men efter en behandling fik jeg en lammelse i hele venstre side af ansigtet og halsen. Det viste sig, at med de skader jeg havde i nakken skulle jeg aldrig være gået til behandling hos en kiropraktor. Efter dette har jeg aldrig modtaget anden behandling.

I 2001 flyttede vi til Lapland i Nord Sverige og driver en lille Cafe og samtidig laver jeg meget håndarbejde som jeg sælger i cafeen og nu i min webbutik www.kitajaurbutikken.se. Det betyder uhensigtsmæssige holdninger med nakken når jeg syr og når det er årstid for snerydning på tagene.

Jeg har nu haft konstante nakke problemer i 18 år og har i den tid ikke kunnet dreje hovedet helt til venstre. Der var stop ca. halvejs.

I vinter fik jeg besøg af en god ven fra Det Danske Militær, som skulle på øvelse her oppe og vi diskuterede så diverse skavanker man får med alderen når man arbejder. Han gav mig en tube med Biofreeze gel og sagde jeg skulle prøve at smøre det på min hals. Jeg tænkte ja ja, det kan jo ikke skade, der var jo ingen farlige ingredienser i produktet.

Jeg testede og blev lidt overrasket over, at der hvor jeg havde tydelige muskel knuder blev det hurtigt varmt og jeg kunne mærke musklerne pumpede. På steder hvor der åbenbart ikke var nogle skavanker føltes det bare koldt et øjeblik. Min overraskelse var stor da jeg efter 5 dage kunne dreje hovedet helt til venstre. Det knaser stadig i nakken når jeg drejer hovedet, men stoppet og smerten er stort set væk.

Jeg bruger nu Biofreeze gelen forebyggende 3-4 dage om ugen.

Nu afventer jeg så vinterens tunge snerydning på 120m2 tag. Med hjælp fra Biofreeze håber jeg, at jeg måske kan slippe for de værste rygsmerter.

Ja, jeg beklager at det her lyder som en dårlig reklame som jeg fik betalt en masse penge for. Men nej, jeg havde ingen idé om dette produkt, men nu vil jeg forsøge at få det som et produkt i min cafe til ømme vandrere til sommer.

Helle S. Nielsen
Kitajaur Järnveägs Station
www.kitajaur.se
www.kitajaurbutikken.se

Sportsudøvere

Jesper

Jeg har igennem de sidste 7 – 8 år, brugt Biofreeze i forbindelse med min træning til marathon og ultraløb.

For at kunne gennemføre de lange løbsdistancer – senest 100 km distancen til Samsø Ultra – er det nødvendigt for mig at, have en høj ugentlig træningsmængde. I den forbindelse kan ømhed i muskler og led ikke undgås. Her anvender i første omgang Biofreeze umiddelbart efter (eller under) træningen. En behandling jeg gentager efter nogle timer, hvis der er behov for det.

I forbindelse med marathon og ultraløb, smører jeg altid Biofreeze på, det meste af mine ben efter jeg har været i bad. Det er min erfaring at, denne behandling er med til at fremskynde min restitution væsentligt.

På trods af en ugentlig træningsmængde, som oftest er over 12-13 timer, og deltagelse i 10 – 12 marathonløb og 3-4 ultraløb om året, har jeg meget sjældent skader. De få gange jeg har haft skader, har 3 – 4 daglige behandlinger med Biofreeze, hvile og let træning, hurtigt fået mig klar og skadesfri igen.

I forbindelse med mit seneste løb Samsø Ultra, har jeg på længere træningsture enkelte gange med succes, brugt Biofreeze under træningen. På den måde har jeg kunnet “tyvstarte” restitutionen inden træningen var slut.

Jeg har kun haft positive erfaringer med Biofreeze og vil gerne anbefale det til andre sportsfolk eller andre med muskel og ledsmerter.

Jesper Tage-Hansen
Ironman, marathon og ultraløber
Vodskov

Stig

Team Rynkeby fra Aalborg til Paris 2012

For mit vedkommende var det tredje år i træk med min deltagelse, og jeg har ikke de tidligere gange oplevet så store problemer med fysiske skader og skavanker, der dominerede hos stort set alle ryttere.

De mange flere timer i sadlen pga. modvinden og det kolde og våde vejr gav for alvor næring til problemer med forskellige symptomer på muskel og ledsmerter.

Men heldigvis var vi jo hjemmefra udstyret med BIOFREEZE i rigt mål til nedkøling af trætte, smertende og overanstrengte muskler og sener, og der var under opholdene i depoterne nærmest krig blandt rytterne om at komme først til udlevering af den kølende gelen.

Det var virkelig en stor hjælp for alle at have mulighed for at kunne blive behandlet med BIOFREEZE hele vejen fra Aalborg til Paris.

Cykelrytter
Stig Nicolaysen

Jan

UH Aarhus Nord U-16 Piger har gennem hele sæsonen 2011-2012 brugt Biofreeze, både i træning og til kamp.

En del af pigerne har haft gener i form af smerter forårsaget af vokseværk, skader og i perioder overbelastning. De har haft stor glæde af Biofreeze, der har gjort dem i stand til at gennemføre træninger samt kampe.

Specielt har vi haft glæde af Biofreeze i forbindelse med genoptræning efter skinnebensbetændelse samt muskelsmerter efter fald, slag og perioder med stor belastning.

Pigerne er meget glade for produktet og bruger det regelmæssigt, de fleste til alle træninger, kampe samt i fritiden.

Jan Bachmand Jensen
Træner UH Århus Nord

Julie

Mit navn er Julie og jeg er 15 år gammel. Jeg spiller håndbold på eliteplan i UH Aarhus Nord og har været en del af DHF talent truppen i min årgang.
På et tidspunkt fik jeg en overbelastning i skinnebenet og kunne derfor ikke spille på fuld tid. Jeg blev anbefalet at bruge den smertestillende gel Biofreeze ® hver morgen og aften.

Jeg bruger også Biofreeze ® spray under træning/kamp, hvis jeg får ondt. Biofreeze ® har en meget effektivt virkning og har hjulpe mig til at kunne deltage i resten af træningen/kampen når smerterne har stået på.

Julie Pontopidan
Håndbold, Bagspiller
UH Århus N. Skovbakken
Århus

Ole

Efter at jeg i en sen alder er begyndt at cykle med blandt andet Team Rynkeby har jeg måttet konstatere at benene er lidt ømme om morgenen.

Udover cykling spiller jeg badminton 2 gange om ugen og er spinning instruktør 2 timer hver uge, så nogle vil måske sige at det er lidt for meget for en krop der snart fylder 70 år, men efter at jeg i 2011 begyndte at bruge Biofreeze har jeg det fint når først jeg er kommet i gang med træningen og er blevet varm.

Jeg anvender også Biofreeze på skuldre og overarme, for en dag på cykel er i Rynkeby regi op til 200-225 kilometer. Biofreeze anvender jeg til al træning og smører knæene ind inden jeg starter træningen. Det gør at jeg ikke har smerter og dermed ikke er hæmmet i mine udfoldelser.

Som yderligere kommentar er min hverdag ikke stillesiddende, men fyldt med udfordringer, så når jeg når aften og skal spille badminton kan bentøjet godt være lidt ømme.

Jeg har da også både i 2013 og her i 2014 fortalt mine ryttere at de skal anvende Biofreeze for en del har smerter i skuldre og overarme/håndled efter lange dage på cyklen.

Da det er mig som vicekaptajn der forestår træningen kan det ikke nytte at jeg ikke er i form når vi skal cykle til Paris i juli måned.
3. tur til Paris i år.
Sjælland Rundt 311 km.
Berlin- Køge 400 kilometer

Vicekaptajn fra Team Rynkeby
Ole Olsen

Mads

Som ultra triatlet er det særdeles vigtigt at kroppen fungerer rigtigt hele tiden. Små skavanker kan blive til store problemer under både træning og konkurrence. I forbindelse med min træning til ultra stævner løber jeg ofte maraton. I gennemsnit løber jeg ca. 20 maraton om året. Dette er en meget stor belastning for kroppen, specielt hvis kroppen ikke fungerer optimalt. Ved langdistance løb oplever jeg ofte træthed i bestemte muskelgrupper i lår og læg. Når trætheden melder sig i disse muskelgrupper forsøger jeg ubevidst at “skåne” disse muskler ved at løbe på en lidt anden måde. Det kan være en ond cirkel at komme ind i da ens løbemønster bliver ændret og man derved får ondt i andre muskler med risiko for at udvikle en skade.

Ved at benytte Biofreeze ® på de muskler, jeg ved skal på overarbejde i forbindelse med eksempelvis et maraton – ja så undgår jeg en del af den muskeltræthed/smerte som er uundgåelig.

Jeg benytter både Biofreeze ® før og efter et maraton. I forbindelse med ultrastævner/konkurrencer som eksempelvis tredobbelt IronMan benytter jeg også Biofreeze ® under løbet.

Læs mere om Mads og hans elitepræstationer på http://madsholmandersen.dk/

Mads Holm Andersen
Elitesportsudøver og Ultratriatlet
Gistrup

Birgitte og Poul

I uge 28 blev der afholdt UM ungdoms mesterskaberne i tennis.

U 14 pigerne Caroline Birch og Amalie Clem fra Trørød, stillede op i damedouble i UM. De vandt damedoublen i kvalifikationen og gik derefter videre til hovedturneringen. Caroline Birch var skadet i højre arm, men med hjælp af Kiropraktor Michael Dyssegard og brug af Biofreeze op til flere gange gennemførte hun kampen uden smerter.

Fra cheftræneren:
Biofreezen er et fremragende produkt, som jeg har prøvet på flere spillere og mig selv. Det har øjeblikkelig virkning, og noget jeg kan anbefale kraftigt til andre tennisspillere.

Sygeplejerske
Birgitte Nogel Dyssegard

Cheftræner Trørød Tennisklub
Poul Erik Madsen

Jørn

Dommer fra Randes anbefaler
“I opstarten af forårssæsonen, efter 5 kampe i træk med stenhårde baner, startede mine problemer med akillesenen på venstre ben. En god ven af mig anbefalede at smører med den kølende gél Biofreeze ®, for at afhjælpe mit problem med akillesenen. Til at begynde med var jeg noget skeptisk, da jeg ikke kendte dette produkt. Det viste sig dog hurtigt, at min skepsis blev gjort til skamme.

Den kølende gél Biofreeze ®, viste sig at have en rigtig god virkning. Min massør benyttede også Biofreeze ® i forbindelse med laserbehandling, hvilket i mit tilfælde gav den optimale virkning, og har hjulpet mig af med mit problem med akillesenen, så jeg igen har kunnet passe mit arbejde som fodbolddommer. Jeg har siden erfaret at Biofreeze ® også har en god virkning på problemer med skinneben, diverse fiberskader og akutskader. Jeg benytter meget ofte Biofreeze ®, som forebyggende, før og efter en kamp.

Derfor kan jeg kun anbefale dette produkt til mine kollegaer, både før, under og efter kampene. I er altid velkomne til at ringe mig op for at høre mere om mine erfaringer med Biofreeze ®.”

Med sportslig hilsen
Fodbolddommer
Jørn M. Laursen

Maria

Jeg hedder Maria Gram og er 16 år gammel. Jeg spiller håndbold i HEI, U-18 pigerne. Jeg startede med at spille håndbold da jeg var 6 år gammel. Min plads på holdet er målmand, en plads jeg altid har spillet og som nu har givet mig mulighed for at komme med det britiske ungdomslandshold til World cup stævne i Italien.

Som målmand kommer man mange gange ud i ydrestillinger som belaster muskulaturen ekstremt, hurtige reflekser og mærkelige positioner er en del af spillet. Den hårde træning og de mange positioner har tæret hårdt på leddene, specielt omkring lænden og knæene og for nogle år siden begyndte de at gøre rigtig ondt efter træning og kamp. Jeg var da nød til at holde nogle længere pauser i træningerne og skaderne begyndte at komme væsentlig mere.

Jeg fik så muligheden for at prøve Biofreeze ®, og har brugt det til træning, kamp og stævner igennem de sidste par år. Ømheden i leddene er forsvundet og jeg kan nu træne for fuld skrue 3 gange om ugen i hallen, løbetræne resten af ugens dage, spille kamp hver weekend og bedst af alt spille stævne (hvor vi typisk spiller 5-6 kampe i løbet af 3-4 dage) UDEN at få ondt nogle steder.

Jeg bruger Biofreeze ® inden jeg går i gang med træningen, på de steder hvor jeg på forhånd ved der bliver belastet, det varmer mine led og min muskulatur så jeg kan klare alle de skæve stillinger uden at have ondt bagefter.

Maria Gram
Håndboldmålmand U-18
HEI (Hjortshøj/Egå Idrætsforening)

Pernille

Hej YourCare Skovsgaard Agentur,

Fra begyndelsen:
I august får min hest en skade i den venstre forhov, som gør at hun bliver halt når der kommer ekstra vægt på benet. Eksempelvis når vi springer…

Så havde jeg fat i smeden som var ham der kunne hjælpe mig hvis problemet sad i hoven, men han kunne ikke finde noget problem i hoven, men han sagde til mig at jeg skulle ride roligt videre uden for stort pres på benet, og så køle benet når jeg var færdig med at ride…

Så sker der hverken være eller bedre end at jeg kommer til at kigge på mit natbord og ser den tube biofreeze jeg har stående til mig selv og tænker at det må kunne bruges til at køle hendes ben.

Derefter kigger jeg på jeres hjemmesiden, men kan ikke rigtig finde et svar og sender derfor en mail og bliver kontaktet af jer. Jeg får af vide, da jeg har forklaret problemer, at jeg roligt kan bruge biofreeze til at køle benet med, men bliver opfordret til også at køle det andet ben, da det jo også bliver belastet for at aflaste det andet ben.

Selvfølgelig skulle jeg lige lave en lille tester for at se hvordan min hest ville reagere på biofreezen. Jeg prøvede til at starte med, med en lille smule helt nede ved hoven hvor pelsen ikke er så tyk, så det bedre kunne trække ind, og jeg kunne få en fornemmelse af hvordan hun ville reagere. Det var helt drama frit, og der kom slet ikke nogen reaktion, og jeg blev derfor enig med mig selv om at smøre begge ben den første aften uden den store bekymring og der var heller ikke nogen negativ reaktion.

De næste gange hun skulle have smurt ben stod hun stille og roligt og fulgte med med hovedet helt nede ved siden af mig når jeg sat ved siden af hende. Så jeg har en idé om og tro på, at hun syntes det var dejligt at blive behandlet med biofreeze.

Enden på det hele:
Det hele er endt med at min hest er rengående igen, og har været det i 1 1/2 måned nu, og vi er begyndt at springe igen uden problemer. Jeg kan ikke bevise, at det er biofreezen som har været den afgørende faktor, men tror 100% på, at det har være med til, at det er gået så stærke med at komme tilbage i sporten igen. Og jeg vil ikke tøve med at bruge biofreeze igen en anden gang, hvis min hest får nogle muskelsmerter eller lignende.

VH
Pernille Gerstrøm

Professionelle behandlere

Jon

“Når man har ondt, eksempelvis i skulderen, så fokuserer man hele tiden på smerten, for at kompenserer for smerten, involverer man flere muskler, dette fører til en ond cirkel.

Biofreeze ® modvirker dette med sin kølende, varmende og smertelindrende effekt. Derfor anbefaler jeg mine patienter at anvende Biofreeze ®.”

Jon Bannbers
Massageterapeut og Akupunktør

Mona

Min øjenåbner for det unikke produkt BIOFREEZE®!

I en uge stod jeg op eller lagde mig på langs, så ofte jeg kunne. Jeg havde ondt i min ene balle – nærmere betegnet min sædeknude. De første dage tænkte jeg, at det gik nok over af sig selv. Men blev klar over, at her måtte gribes ind med urter og homøopati.

Jeg skulle i en Helsekost hele fredag for at Vitamin/mineral-testes, og ville aftenen i forvejen tage hjem til min mor for at overnatte. Det er en køretur på 5 kvarter.

Sjældent har jeg oplevet SÅ mange SMERTER!! Min sædeknude føltes som en tennisbold. Man kan godt stå op og køre bil – det gjorde jeg det meste af vejen. Jeg nåede frem noget forpint og “pjevset”.

Mor sagde straks, at jeg skulle prøve at påsmøre noget Biofreeze®. Det hjalp næsten omgående – jeg kunne sidde ned og spise. Smurte igen til natten og næste morgen, hvilket gjorde, at jeg fik en god nattesøvn og kunne sidde ned hele næste dag – på en ganske vist lidt øm bagdel.

Som Biopat leder man efter årsagen til problemer. Min smertende sædeknude er jeg sikker på skyldes, at jeg kan sno det ene ben totalt rundt om det andet, når jeg er rigtig optaget af noget!
Så kommer der et forkert træk i muskeltilhæftningerne – jeg har i hvert fald ikke gjort det siden.

Biopat & Naturopat
Mona Dinsen
Viborg
www.monadinsen.dk

Helle

Fysioterapeut Lissie Gadeberg: Biofreeze er hjælp til selvhjælp og en utrolig god smertelindring

Som fysioterapeut kommer Lissie Gadeberg vidt omkring i sine behandlinger. Hun tager sig af diskusprolapser, nerver der er i klemme, forstuvning, muskelspændinger og alt det ind i mellem.

“Jeg har gode erfaringer med at give patienterne Biofreeze med hjem. De får en pause fra smerten og spænder ikke så meget i musklerne, når huden er bedøvet med den kølende gelé”, siger Lissie Gadeberg.

“Biofreeze tager toppen af smerten”, fortæller hun videre. “Det gør, at patienterne kan bevæge sig mere naturligt og derfor bevæger sig mere mellem behandlingerne – det er hjælp til selvhjælp. Rigtig mange er glade for det”.

I klinikken benytter Lissie Gadeberg Biofreeze i kombination med ultralyd – det giver en utrolig god smertelindring. Samtidig er Biofreeze dejligt nem at bruge og et nænsomt alternativ til is, som Lissie Gadeberg næsten udelukkende benytter til topidrætsfolk med akutte skader.

Interview af Helle Husum
Firma: Kon-tekst
www.Kon-tekst.dk

Margit

I mit professionelle arbejde med massagen anbefaler jeg “Biofreeze”, ved akutte og kroniske smerter og har fået positive tilbagemeldinger. Jeg anbefaler produktet som strategi efter arbejdsdagen, evt. undervejs, gerne inden en stor belastning.

“Roll on”, stiften er velegnet i alle situationer, jeg ved, den er med i håndtasken hos nogle kvinder som sidder ved computer dagen lang og forfrisker dermed deres nakkeområde fra tid til anden.

Jeg har mødt en dame først i firserne som har brugt stiften hver gang hun fik hovedpine, ved at rulle den langs hovedet, uden at komme øjnene for nær.

Der kommer også jævnligt en tilskærer (kvindelig) for at få massage, som havde rullestiften med på arbejdet, og fik lindring derved.

Kommer spændingerne fra et mentalt felt så kan lindringen opleves minimal, om end slet ikke. Nogle gange kun glimtvis.

Reaktionerne er individuelle, lige som spændingsgrad og bagrundsårsagen.
Sarte personer kan opleve kulden der opstår som ubehag.

I min massagehverdag benytter jeg “Biofreeze” i samråd med den behandlingssøgende enten på overflader der er ømme, og endnu hviler (ikke er masseret endnu). F.eks. hvis der er smertesymptomer i ryggen (brystdel) og jeg begynder i hofte/korsbens området, så kan jeg påføre “Biofreeze” gel på øvre ryg, som forberedelse inden massagebehandlingen.

Eller, når et skulderbælte er gennemarbejdet og overfladen rødmet, gennemstrømmet af blod , bruger jeg “Biofreeze” gel til at berolige.

Som privat person benytter jeg selv produktet med god gavn, det være sig nakke spændinger, spændinger i håndled eller underarm. Jeg omtaler også “Biofreeze” til mit private netværk i relevante sammenhænge.

Margit Andersson
Massør, Zoneterapeut, Tankefeltterapeut

Bent

“Kære kollega – zoneterapeut,
Jeg har længe søgt efter et produkt, som kunne hjælpe på her og ny skader, samtidig med arbejd’s relateret muskel ømhed og sportsskader (forstuvninger m.m.) til brug i min klinik. Det fandt jeg for nogle år siden da jeg blev præsenteret for Biofreeze ®. En kollega som arbejder med sports massage og hjælper det lokale fodboldhold, fortalte stolpe op og stolpe ned om hvor godt et produkt Biofreeze ® er. Efter i nogle uger at have prøvet det på mine kunder og mine egne skavanker, må jeg sige at det var lige det jeg havde søgt, og jeg bruger det nu næsten dagligt i min klinik.

Så kære kollega – zoneterapeut – PRØV DET, og du vil ikke blive skuffet”

Zoneterapeut
Bent Ruthmann
Alternativ Terapi
Haarby
5628 6711

Gudrun

“Jeg påskønner Biofreeze ® både til mig selv og til mine klienter, fordi brug af Biofreeze ® gør det lettere at massere, eftersom varmen letter blodgennemstrømningen.

Jeg har erfaring for, at Biofreeze ® er god mod alle slags ondt i ryggen og hovedpine, foruden sportsskader. Hvis man gnider Biofreeze® i nakken ved den nederste hårrand, vil det i rigtig mange tilfælde hjælpe på smerterne og sandsynligvis fjerne dem helt. Småting, som kan gøre hverdagen plagsom, er nemme at få væk, og selv større skader og næsten kroniske smertetilstande forbedres ved hjælp af Biofreeze ®.”

Massør
Gudrun Nielsen
Kiropraktisk Klinik
Banegårdsgade 20 – Århus

Kirsten

“Jeg lærte Biofreeze ® at kende gennem mit tidligere arbejde i en kiropraktisk klinik, og bruger det nu som det foretrukne køleprodukt ved behandling af mine klienter i Klinikken ved Åen, og når jeg er ude som firmamassør.

Jeg anvender Biofreeze ® både i selve massagebehandlingen, og som afsluttende påsmøring på problemområdet, da min erfaring er, at Biofreeze® synes at virke fremmende på behandlingsprocessen.

Biofreeze ® anvender jeg både ved akutte skader, men også ved mere kroniske smerter i muskler og led, da det virker smertedæmpende. Jeg har også virkelig positiv erfaring med at bruge det på områder med lettere inflammmation så som “skinnebensbetændelse” og brugte det selv, da jeg havde en betændt slimsæk på albuen, hvor hævelsen og rødmen forsvandt totalt.

Og så er Biofreeze ® nemt at have med i sportstasken og bruge i de tilfælde hvor man ellers ville bruge is til at køle med. Jeg anbefaler mine klienter at købe Biofreeze ®, så de kan fortsætte behandlingen hjemme, og får mange tilbagemeldinger om gode resultater.”

Fysiurgisk massør
Kirsten Dreyer
Klinikken ved Åen
Åboulevarden 39, 3.sal – Århus

Helle

Kiropraktor Jørgen Alsglæde: Jeg bruger Biofreeze hver dag

Jørgen Alsglæde har været kiropraktor siden 1982. I over 15 år har han hver eneste dag benyttet Biofreeze som et supplement til sine kiropraktiske behandlinger. Jørgen Alsglæde behandler især lændesmerter, iskias og nakke- og hovedsmerter i sin klinik i Horsens.

“Patienterne er ofte smerteprægede, når de kommer. Jeg kombinerer min egen behandling af dem med Biofreeze, fordi det køler og lindrer, så patienten ikke spænder, når jeg arbejder med dem.

Også efterfølgende er Biofreeze effektiv. Når jeg har løsnet og frigjort leddene, kan der stadig være smerte og ømhed i vævet omkring. Her er den kølende gelé virkelig god til at lindre og dulme. Patienten føler sig mere fri, når Biofreeze fjerner de sidste smerter i huden – tør gøre mere og holder sig i gang, i stedet for at sætte sig hen.

Derfor er jeg rigtig glad for at bruge Biofreze og har altså gjort det hver dag i over 15 år. Patienterne er også glade for det – og bruger det mellem behandlingerne”.

Interview af Helle Husum
Firma: Kon-tekst
www.Kon-tekst.dk