Kontakt
+45 86 54 00 58
info@yourcare.dk
Vejledning - Biofreeze ® Danmark
313
page-template-default,page,page-id-313,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Vejledning

FORLØSER SMERTE HURTIGT

Påfør BIOFREEZE ® på det område på huden, hvor ømhed eller en overbelastning har fundet sted. Hvis bevægeligheden er nedsat på grund af skade eller led betændelse, bør du massere BIOFREEZE ® ind både på og omkring leddet. BIOFREEZE ® er specielt velegnet til at lindre smerter ved led betændelse.

BIOFREEZE ® kan bruges op til 4 gange dagligt. Hvis du anvender forbinding, indpakning eller støtte bør du sikre dig, at alle materialer er åndbare.

 

PATIENTBEHANDLING

Patientens oplevelse af smertelindring kan evt. forbedres, når der anvendes BIOFREEZE ® til at afhjælpe patientens smerte mellem to behandlinger. BIOFREEZE ® kan altid understøtte øvrig professionel behandling.

 

SMERTEFULDE BEVÆGELSER

Når smerte forhindrer patienter i at udføre rehabiliteringsterapi og øvelser, tager det længere tid for patienterne at komme sig. Ved at massere BIOFREEZE ® ind på de ømme muskler og led, kan smertelindringen gøre det lettere for patienterne at udføre deres øvelsesprogrammer og få genoptrænet musklerne omkring leddene. BIOFREEZE ® kan give hurtig smertelindring, idet det kan bevirke en fornemmelse af kølende velvære.

 

SKADER

BIOFREEZE ® kan hjælpe ved behandling af skader og kan bruges ved enhver situation, der kræver brug af is eller åndbare forbindinger.

Ved brug af isposer påfør da først BIOFREEZE ®, pak isposen ind i et klæde og læg herefter isposen ovenpå.

Ved brug af åndbare forbindinger anbefales det at påføre BIOFREEZE ® ca. en halv time, før den åndbare forbinding lægges om leddet.

 

ØVELSE/TRÆNING

BIOFREEZE ® kan hjælpe med til at rehabilitere ved at lindre smerten. BIOFREEZE ® kan påføres som en del af en “afkøling” for at minimere den følgende dags pine og smerte. For ømme muskler kan det anbefales at påføre en rigelig mængde af BIOFREEZE ® og massere det grundigt ind efter en eventuel behandling eller massage. Opfølgende massage med is-terapi efter behov.

 

HJEMMEBRUG

Dine patienter fortjener det bedste, så anbefal dem at bruge BIOFREEZE ® hjemme – imellem besøgene hos dig.

Når BIOFREEZE ® påføres efter behov derhjemme, kan det – for såvel patienter som sportsudøvere – være medvirkende til at reducere smerte og ubehag, som almindeligvis opstår i den nedre del af ryggen, nakken, skuldre, knæ og hofter såvel som i ankler, albuer og håndled.

 

BIOFREEZE ®

BIOFREEZE ® kan være særdeles effektivt til at hjælpe mennesker, som har besvær med at sove på grund af murrende smerter og ubehag. Brugere fortæller om at kunne opnå en hel nats uforstyrret søvn, når BIOFREEZE ® påføres før sengetid. Sørg derfor for, at købe en personlig tube, roll-on eller spray til hjemmebrug.